Call of Duty prihaja na mobilne naprave!

Podjetje Activision je sicer že v lanskem letu ob izidu igre Black Ops 4 napovedal sodelovanje s kitajskim velikanom Tencent, ki naj bi pomagal pri razvijanju mobilne igre Call of Duty. Drugih podatkov o sami igri nismo dobili, so pa nekaj mesecev za tem, danes objavili prvi napovednik za prihajajočo igro Call of Duty Mobile. Igra bo povsem brezplačna in bo na voljo na operacijskih sistemih Android in iOS.

V napovedniku lahko vidimo različne igralne načine, kjer se vrnemo v zgodovino serije iger Call of Duty. Orožja s katerimi bomo igrali so vsem znana, poleg njih pa lahko opazimo še legendarne mape Crash, Nuketown in ostale. Za pričakovati gre tudi, da bomo lahko pobijali zombije, kot tudi igrali poseben Battle Royale mod.

Pri Activisionu so omenili, da je njihov namen prvo ustvariti igro, ki bo zadovoljila vse njihove apetite in jo bo zato mogoče igrati le na “sposobnejših” telefonih, kasneje pa se bodo odločili tudi za boljšo optimizacijo za malce slabše telefone.

To sicer ni edini Call of Duty naslov, ki bo izšel letos, saj bi letos Activision pod okriljem Infinity Warda izdal še en Call of Duty del in sicer ob koncu letošnjega leta kot je to navada. Seveda trenutno podatkov o novi igri še ni, bo pa po vsej verjetnosti igra dobila kampanjo, ki je zadnji – Black Ops 4 presenetljivo ni imel.

Če želite tudi vi preizkusiti igro Call of Duty: Mobile lahko že danes opravite predregistracijo in si probate zagotoviti mesto na beta tesiranjih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime