Cloud9 bi lahko izgubil svoje mesto na naslednjem StarLadder Majorju

Naslednji Counter Strike Global Offensive Major dogodek bo gostoval ukrajinski StarLadder, ki ga bo izpeljal v mesecu septembru. Dogodek se bo odvijal v Berlinu in bo vseboval poseben sistem za kvalificiranje ekip.

Skupinski del tekmovanja bodo namreč razdelili na tri različne opcije, ki bodo skupaj tvorile 24 ekip. Prva opcija bo vsebovala 6 ekip, ki so tekmovale na prejšnjem Majorju (Katowice), so obdržale vsaj 3 iste igralce od takratnega nastopa, so zmagale vsaj 1 igro a se niso uvrstile v izločilne boje – opcija se imenuje Returning Challangers.

Preostali opciji sta že poznani od prej, saj se redno pojavljata na vseh major dogodkih. Osem ekip se bo v skupinski del Majorja kvalificiralo preko Minor dogodkov, preostalih 8 pa bo povabljenih, ker so prišli v izločilne boje prejšnjega Majorja. Vseh mest v skupinskem delu StarLadder Majorja 2019 bo torej 24.

Med omenjene ekipe pri 1. opciji bi spadal tudi Cloud9, ki pa bo mesto zaradi menjave igralcev po vsej verjetnosti izgubil. Od postave, s katero so igrali na Katowice majorju sta trenutno ostala le še 2 igralca, saj je Kioshima prav tako pred izhodonimi vrati.

Ker pravilo dovoljuje povabilo le tistim ekipam, ki bodo obdržale vsaj 3 enake igralce bo moral Cloud9 po vsej verjetnosti skozi kvalifikacijske Minorje, ki jih bodo morali odigrati v Evropi (če prideta K0nfig in Jugi). Ekipa bo imela torej več evropejskih igralcev in bo zato morala igrati evropske kvalifikacije.

Glavni možje bodo morali zato dobro premislati koga bodo zamenjali in kdaj bodo to storili.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime