Ob končanju igre Getting Over It vas čaka pogovor z razvijalcem

Včeraj se je pričel Game Developers Conference 2019, kjer sta bila udeležena tudi Bennett Foddy in Zach Gage. Gostila sta enega izmed pogovorov imenovanega
Put Your Name on Your Game, kjer je razvijalec igre Getting Over It – Bennet Foddy razkril zanimivo skrivnost svoje igre.

Če igre še ne poznate, ste si do sedaj prihranili kar nekaj živcev, saj je izjemno stresna. Igralci smo postavljeni v vlogo čudnega moža, ki se nag nahaja v loncu. V roki imamo ogromno kladivo s katerim se moramo vzpenjati po zgradbah do samega cilja.

A igra ni tako preprosta, kot se sliši, saj moramo z vrtenjem palca oz. miške previdno postopati po težavnih stopnjah, saj v igri namreč ni “checkpointov”, ki bi shranjevali naše dosežke. Igra je zato zelo napeta in večina nas je obupala že po par poskusih.

Vseeno pa obstajo ljudje, ki so igro seveda končali in se ob tem veselili. Bennet Foddy je sicer znan po takih igrah, saj je razvil recimo tudi igro QWOP, kjer se moramo s premiki rok in nog pomikati po tekaški stezi in to s kar štirimi tipkami (vsaka kontrolira roko ali nogo). Tokrat je izdal zanimivo skrivnost za vse tiste, ki igre Getting Over It še nismo dokončali.

Ob končanju igre se namreč igralcem odpre prav poseben klepetalnik, ki se mu pridruži prav Bennet sam. Razvil je namreč aplikacijo, ki mu na njegov telefon sporoči kdo je končal igro in v kolikšnem času. A pozor! Klepet z razvijalcem igre je možen le, če igre ne streamate, saj vam ob končanju igre, ta tudi povpraša po tem.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime