PewDiePie dobil svojo igro “Zero Deaths”, v kateri se borimo proti indijskemu kanalu T-Series

Vsak, ki kolikor toliko uporablja internet, je do sedaj že zvedel za bitko najbolj popularnega YouTuberja PewDiePie z ogromnim indijskim glasbenim in filmskim kanalom T-Series.

Vojna trenutno še traja in giganta se borita za mično nagrado YouTube kanala z največ naročniki. Trenutno vsak od njiju poseduje že preko 90 milijonov naročnikov in razlika je med časom pisanja res majhna, bitko v živo lahko spremljate tukaj.

Simpatičnega Šveda izdatno podpirajo njegovi oboževalci in eden od njih je par tednov nazaj PewDiePiju predlagal, da bi zanj ustvaril igro. Slednji je njegov izziv sprejel a ga še dodatno okrepil, saj je moral izzivalec igro ustvariti v samo dveh tednih.

Ta oboževalec, z imenom Thomas Brush, prihaja iz razvijalca Atmos Games in je izziv uspešno opravil. Rezultat 14 dnevnega truda je postala igra Zero Deaths.

Gre za zanimivo platformsko igro, kjer nadzorujemo PewDiePija, ta pa mora pobirati kovance ter uničevati T-Series bote. Zadeva je precej kvalitetna, vsebuje lepo grafično paleto in kar neverjetno je, kaj je Thomasu uspelo spraviti skupaj v samo dveh tednih.

PewDiePie navdušenci si lahko igro prenesete iz sledeče povezave in je povsem brezplačna. Če boste vseeno ustvarjalcu donirali kaki evro, gre polovica prispevkov v roke dobrodelnim organizacijam.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime