Pomanjkljivo oblečena streamerka kritikom odgovorila na zanimiv način

Ena izmed najpriljubljenejših streamerkih katergorije “Just Chatting” je v enemu izmed svojih zadnjih streamov odgovorila kritikom, ki jo že nekaj časa zbadajo z žaljivimi komentarji, ker je na Twitchu oblečena pomanjkljivo.

Gre za 25-letno Kaitlyn ‘Amouranth’ Siragusa, ki je bolj znana postala kot “cosplayerka” različnih likov iz animiranih serij, kasneje pa je postala še obraz kategorije “Just Chatting” na platformi Twitch.

Amouranth se na svojih streamih pojavlja zelo pomanjkljivo oblečena, kar seveda privabi nekatere izmed gledalcev, ki ji pridno donirajo, da še naprej pozira pred kamero. Ob tem dobi tudi veliko sovražnih komentarjev, saj naj bi zaradi pomanjkanja oblačil kršila tudi splošne pogoje Twitcha.

No, temu izgleda da ni tako, saj je Twitch do sedaj še ni kaznoval, pa čeprav je jasno, da se je pred kamero prišla le nastavljati. V svojih streamih večinoma pleše in miga z boki, kar pritegne še veliko več pohotnežev.

O negativnih komentarjih po navadi niti ne razmišlja ali pa na njih ne odgovarja, a tokrat je bilo drugače. Pojavil se je komentar, ki se je glasil, “da naj se brž bolje obleče, saj so na Twitchu tudi mlajši gledalci”.

Amouranth je odgovorila, da je njen kanal primerno označen z vsebino za starejše in da ni njen problem, če jo gledajo mladoletniki. Mnenje je zaključila tudi z izjavo, da so za to krivi starši in njihova vzgoja, saj dovolijo svojim otrokom gledati takšno vsebino brez samega nadzora. Nato je kot primer navedla še čudno primerjavo z Barbikami, kjer je omenila, da so igračke Barbi precej manj oblečene kot ona in da se o tem nihče ne pritožuje.

Proti njej je bilo sicer že kar veliko pritožb s strani drugih popularnih streamerjev, ki so mnenja, da Amouranth nima kaj početi z razkazovanjem telesa na Twitchu in da je zgrešila spletni naslov strani.

A vse kaže je vse to dovoljeno na Twitchu, medtem pa blokirajo uporabnike, ki omenijo, da sta na svetu le dva biološka spola. Včasih se res vprašam v kakšnem razmerju so nekateri streamerji z uredniki Twitcha.

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!