Najstarejša mapa v PUBG-ju bo dobila popravke

Razvijalci igre PUBG, Bluehole so potrdili, da bo najstarejša in ob enem prva mapa, ki je bila izdana v popularnem PUBG-ju, dobila nekaj sprememb.

Ustvarjalci so namreč izrazili mnenje, da je Erangel nekako obstal v starejši dobi razvoja in da nujno potrebuje nekaj popravkov, ki bo mapo vsaj malce približal trenutnim standardom igre. Predvsem je po njihovem mnenju problem v distribuciji loota, ki ga naj bi bilo premalo.

Po mnenju igralcev je Erangel sicer še vedno najboljša mapa, saj je popolne velikosti in vsebuje dobre lokacije. A problem je v procentualnemu izkupičku loota, ki se recimo pri metkih pozna za 4%. Zato so se odločili, da bodo v prihodnje loot na mapi Erangel izboljšali za 10-20%.

Primerjava loota v mapah Erangel is Sanhok

Od samega izida igre je sicer loot iz meseca v mesec rasel, saj so nekaj mesecev po izidu dodali tudi podobno spremembo, ki je loot dodatno povečala. Več o načrtih razvijalcev PUBG-ja si lahko preberete tukaj.

Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!