World of Warcaft lahko skozi vikend poigravate zastonj!

Blizzard želi stare igralce ponovno privabiti v igro World of Warcaft. Naznanili so namreč, da bo igro World of Warcraft vse od 21. marca pa do 25. marca možno igrati popolnoma zastonj.

Vsi igralci, ki imate vaše račune neaktivne, vam jih bo Blizzard aktiviral vse do ponedeljka, 25. marca. Akcija velja za vse račune, ki na računu nimajo aktivne naročnine in imajo začetno edicijo igre. Vsi si lahko tudi zastonjsko ustvarite račun in Blizzard vam bo vaš račun brezplačno aktiviral, poleg tega pa vam bo dodal še vse dodatke do najnovejšega, Battle for Azeroth. Legion je torej zadnji dodatek, ki je bil izdan pred njim in vi boste že imeli priložnost, da ga preizkusite. Levelali boste lahko vse do stopnje 110, kjer boste lahko prejeli tudi Artifact orožja, ki so bila v tem dodatku dosegljiva.

Po končanju brezplačnega vikenda, boste svoj račun lahko nadgradili na najnovejši dodatek, Battle for Azeroth, ki bo vse do 31. marca v znižani ceni. Blizzard je torej spretno naredil dve akciji v enem, da bi privabil še malce več uporabnikov.

Potek registracije je enostaven. Najprej si pridobite Blizzardovo aplikacijo Battle.net, ki je potrebna za zagon igre World of Warcraft. Nato se registrirajte, če pa imate že račun se enostavno le prijavite. V aplikaciji na levi strani označite World of Warcraft in si igro tudi naložite. Da boste prepričani, da je vaš računalnik za igranje dovolj sposoben, odklikajte tukaj. Nato pa le še kliknite Play in veselo igrajte do 25. marca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime