Edini slovenski gaming bar, StageOne, pripravlja VR turnir v igri Beat Saber

Beat Saber je trenutno najbolj popularna VR igra, saj preko preprostih kontrol omogoča hitro priučitev kontrol in je odlična prva izkušnja za VR devičnike.

Seveda se zavedamo, da virtualne naprave ne posedujete vsi, dobra novica pa je, da imate sedaj prav vsi možnost preizkusiti to najnovejšo igračko igričarske industrije in to v edinem gaming baru v Sloveniji – StageOne!

In zadeve ne bo mogoče samo dodobra preizkusiti ampak tudi tekmovati za bogate nagrade! StageOne namreč pripravlja turnir iz igre BeatSaber, ta pa bo potekal skozi celoten april.

Pravila so, tako kot sama igra, povsem preprosta.

Za tekmovanje se preprosto zglasite na lokaciji Borštnikov trg 2 in poprimete za virtualne kontrolerje.

Igralo se bo “progo” oz. pesem Country Roads in sicer na Hard težavnosti. Število poskusov je neomejeno in ko boste enkrat zadovoljni s svojim rezultatom, nabrano število pik sporočite administratorju, ta pa si jih bo zapisal v tabelo.

10 dni pred koncem turnirja bomo objavili lestvico najboljših in če se obdržite na samem vrhu, boste prejeli slavnostni naziv VR kralja Slovenije, zraven pa boste v žep pobasali bogato nagrado.

Tako, zadeva je povsem preprosta in za udeležbo preprosto obiščite StageOne gaming bar in se tam prijavite na turnir.

A bodite pozorni na dejstvo, da je sicer Beat Saber relativno preprost naslov vendar boste za mojstrovanje igre morali precej razgibati mišice in uskladiti svojo koordinacijo.

Seveda pa je najbolj pomembno, da se boste ob igranju zabavali ter pokazali zdrav tekmovalni duh, kar Beat Saber definitivno omogoča.

Kako točno zadeva izgleda v praksi si lahko ogledate na spodnjem posnetku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. Malo se strinjam … ne vem, če se zavedajo koliko Expert/+ playerjev je v slo. I guess bo treba delat na natančnosti in prit nad 90% …

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime