Epic bo v programerje investiral kar 100 milijonov ameriških dolarjev

Razvijalsko podjetje Epic je na svoji tiskovni konferenci sejma GDC 2019 naznanil investicijo v nadobudne razvijalce računalniških iger in drugih aplikacij, ki bodo ob razvoju uporabili pogon Unreal Engine 4.

Program se bo imenoval The Epic MegaGrants in bo v sklopu petih letih podaril kar 100 milijonov ameriških dolarjev. Podoben program so pri Epicu ustvarili že v letu 2015, ko so razvijalcem podarili 5 milijonov dolarjev.

Razvijalcem bodo omogočili zneske vse od 5.000$ do 500.000$ glede na potencial, ki ga bodo videli pri določenih izdelkih. Prav tako razvijalci ne rabijo podpisati nobenih posebnih pogodb, ki bi se zavezale na Epic, torej bodo igro lahko razvili tudi na povsem svoji platformi. Še posebaj pa pri Epicu iščejo 5 kategornikov in sicer: igričarje, medij in zabava, podjetja, izobraževanje in odprto kodno razvijanje.

Če ste tudi vi eden izmed razvijalcev iger in drugih aplikacij, in boste za razvijalski pogon uporabili Unreal Engine 4, lahko tudi v kandidirate za investicijo Epica v vaš razvoj.


Vaša reakcija na članek?

Arharhttps://hop.si/
Organizator e-športnih dogodkov, pisec e-športnih novic, oboževalec streljačin in igre World of Warcraft.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!