Epic bo v programerje investiral kar 100 milijonov ameriških dolarjev

Razvijalsko podjetje Epic je na svoji tiskovni konferenci sejma GDC 2019 naznanil investicijo v nadobudne razvijalce računalniških iger in drugih aplikacij, ki bodo ob razvoju uporabili pogon Unreal Engine 4.

Program se bo imenoval The Epic MegaGrants in bo v sklopu petih letih podaril kar 100 milijonov ameriških dolarjev. Podoben program so pri Epicu ustvarili že v letu 2015, ko so razvijalcem podarili 5 milijonov dolarjev.

Razvijalcem bodo omogočili zneske vse od 5.000$ do 500.000$ glede na potencial, ki ga bodo videli pri določenih izdelkih. Prav tako razvijalci ne rabijo podpisati nobenih posebnih pogodb, ki bi se zavezale na Epic, torej bodo igro lahko razvili tudi na povsem svoji platformi. Še posebaj pa pri Epicu iščejo 5 kategornikov in sicer: igričarje, medij in zabava, podjetja, izobraževanje in odprto kodno razvijanje.

Če ste tudi vi eden izmed razvijalcev iger in drugih aplikacij, in boste za razvijalski pogon uporabili Unreal Engine 4, lahko tudi v kandidirate za investicijo Epica v vaš razvoj.


Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime