FBI obiskal in zasegel računalniško opremo znanega streamerja

Kontroverzni streamer Paul ‘ICE POSEIDON’ Denino se je zopet znašel v težavah, saj so ga na njegovo streaming hišo ponovno prišli obiskati pripadniki združenja FBI. To seveda ni prvič, da se je sicer priljubljeni stremer znašel v težavah, saj je bil že neštetokrat primoran zagovarjati svoje dejanja, ko so ga npr. aretirali na letalo zaradi domnevnega terorističnega napada.

Pred mesecem dni se je ICE POSEIDON sicer znašel še v enih težavah, ko je napovedal izid svoje spletne strani scuffed.com, ki pa naj bi delovala po principu Ponzijeve sheme oz. piramidnega sistema. Paul Denino je namreč predstavil svojo idejo, kjer je omenil, da bo sistem deloval na principu investitorjev, ki bi si denar povrnili z drugimi investitorji.

To bi storili tako, da bi v podjetje prišli novi investitorji, ki bi denar namenili podjetju, ta denar pa bi prišel v roke prvih investitorjev. ICE POSEIDON je nato dobil kup graj glede omenjenega škandala, saj je piramidni sistem prepovedan, ICE POSEIDON pa se je že neštetokrat znašel v težavah kot so npr. nameščanje dogodkov na svojih streamih ipd.

Za pomoč je takrat poklical svojega prijatelja, tudi youtuberja Keemstarja, ki je zadevo primerjal z prodajalno za hitro prehrano, McDonalds. Zadeva se je nato malce umirila, no sedaj pa se je Paul Denino ponovno znašel v težavah.

Tokrat je bila na udaru njegova telefonska številka, saj so jo nepridipravi uporabili za lažne bombne grožnje. FBI je prihitel na kraj ICE POSEIDNOVE streaming hiše, kjer so mu zasegli celotno streaming opremo, računalnike, telefone in drugo tehnologijo. To se je na srečo zgodilo pred samim začetkom streama, zato je lahko na Twitter le dodal zapis, da bo stream danes odpadel, razlogov pa ni podal. Kasneje se je na Twitterju javil tudi njegov prej omenjeni prijatelj, Keemstar, ki je potrdil prihod FBI-ja. Kakšen bo epilog novega škandala pa bomo videli kmalu.

https://twitter.com/KEEMSTAR/status/1108461300336738311

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime