Tip preigral vse Dark Souls igre, brez da bi prejel udarec

Razvijalec FromSoft je znan po svojih presneto zaguljenih igrah Dark Souls, ki so od jeze igralcev povzročila marsikakšen razbit kontroler.

In igričarska baza je znana po temu, da če je nekaj težko in nemogoče, so bodo našli norci, ki bodo izziv popeljali na stopnjo višje.

Hitrostno preigravanje igre je že stara stvar in igralec The Happy Hob se je domislil nove avanture, ki se vsakemu, ki se je kdaj podal v svet Dark Souls iger, zdi nemogoča.

Odločil se je namreč preigrati prav vse FromSoftove igre, brez da bi v katerikoli od njih prejel udarec nasprotnika. Začel je z Demon’s Souls ter nato nadaljeval z Dark Souls 1, 2 in 3 ter zraven za namenček vključil še Bloodborne.

Že to je dovolj težak podvig a tudi to za tega norca ni bilo dovolj. Če je namreč med preigravanjem prejel samo eden udarec, je moral štartati zopet od začetka in vse igre ponovno preigrati.

Po hektolitrih pretečenega znoja in solz, mu je včeraj podvig vendarle uspel in spodaj si lahko ogledate trenutek zmagoslavja, kjer je ubožec na koncu preprosto zajokal.

Če vas zanima ogled njegove celotnega potovanja skozi FromSoft igre, si lahko ogledate njegov Twitch kanal.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime