Battlefield V – Firestorm dobil uraden napovednik

Battlefield V si je za vpeljavo lastnega Battle royale načina vzel svoj čas in vprašanje je, koliko je na temu bojišču sploh še prostora za novo večigralsko Battle royale pustolovščino, odkar je izšel odlični Apex Legends.

Razvijalec DICE je nedavno prikazal uradni napovednik za Firestorm in po pravici povedano, zadeva izgleda precej navdušujoče.

Akcija bo sicer tipična BR zadeva: ogromna mapa, ki se krči pred ogromnim ognjenim obročem, kjer igralci odkrivajo orožja ter se bojujejo do zadnjega stoječa moža oz. ekipe.

A v oči stopi prezentacija. Za razliko od glavnih konkurentov nosi Firestorm naravnost čudovito podobo ter navdušujočo fiziko. Zgradbe se bodo rušile tako pod neumornim ognjenim obročem, kot tudi pod tankovskimi izstrelki in to bo zagotovilo, da bo vsak spopad na mapi drugačen.

Pomembno bo tudi sodelovanje, saj bodo usklajeni igralci lahko odklenili specialna vozila, ki ji bodo prinesla veliko prednost proti ostalim ekipam.

Ko smo že pri prevoznih sredstvih, že ob izidu jih bo cela četica, kjer bomo med drugim lahko nadzorovali helikopter ter tudi vsemogočni traktor.

Več si lahko ogledate v spodnjem napovedniku, Firestorm pa izide že 25. marca 2019.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!