Battlefield V – Firestorm dobil uraden napovednik

Battlefield V si je za vpeljavo lastnega Battle royale načina vzel svoj čas in vprašanje je, koliko je na temu bojišču sploh še prostora za novo večigralsko Battle royale pustolovščino, odkar je izšel odlični Apex Legends.

Razvijalec DICE je nedavno prikazal uradni napovednik za Firestorm in po pravici povedano, zadeva izgleda precej navdušujoče.

Akcija bo sicer tipična BR zadeva: ogromna mapa, ki se krči pred ogromnim ognjenim obročem, kjer igralci odkrivajo orožja ter se bojujejo do zadnjega stoječa moža oz. ekipe.

A v oči stopi prezentacija. Za razliko od glavnih konkurentov nosi Firestorm naravnost čudovito podobo ter navdušujočo fiziko. Zgradbe se bodo rušile tako pod neumornim ognjenim obročem, kot tudi pod tankovskimi izstrelki in to bo zagotovilo, da bo vsak spopad na mapi drugačen.

Pomembno bo tudi sodelovanje, saj bodo usklajeni igralci lahko odklenili specialna vozila, ki ji bodo prinesla veliko prednost proti ostalim ekipam.

Ko smo že pri prevoznih sredstvih, že ob izidu jih bo cela četica, kjer bomo med drugim lahko nadzorovali helikopter ter tudi vsemogočni traktor.

Več si lahko ogledate v spodnjem napovedniku, Firestorm pa izide že 25. marca 2019.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime