Nintendo Switch bo poleti dobil dva nova modela

Očitno ne bomo čakali prav dolgo za novo različico Nintendo Switch konzole.

Po dveh letih naj bi japonski samuraj izdal dve novi inačici, ki bosta nosile dodatne pritikline in izboljšave. Ena od verzij naj bi doživela občutno pocenitev, kateri pa bodo manjkale nekatere funkcije.

Vse skupaj so zaenkrat samo govorice, ki jih je spočel časnik The Wall Street Journal.

Nadgrajena nova verzija Switch konzole naj bi bila namenjena bolj “hardcore” igralcem, medtem ko bo cenejša precej drugačna. Slednja naj ne bi bilo sploh mogoče priklopiti na TV, kontrolerja Joycon pa naj bi bila za vedno fiksirana na stranice konzole.

To naj bi zmanjšalo stroške proizvodnje in novi Switch naj bi tako stal samo 199 $, izid pa se zaenkrat napoveduje za začetek leta 2019. Kako bi lahko zadeva izgledala, si lahko ogledate na spodnji neuradni sliki.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!