En specifični sovražnik je v Sekiro: Shadows Die Twice presenetil vse streamerje

Igre razvijalca FromSoftware niso samo presneto težke ampak vsebujejo tudi zasede sovražnikov, ki nepozornega igralca hitro kaznujejo.

Takšne nepridiprave lahko odkrijemo v vseh njihovih naslovih – od igre Demon’s Souls, Bloodborne in do Dark Souls trilogije.

Nič drugače ni niti v njihovi nedavno izdani igri Sekiro: Shadows Die Twice, ki je najtežji naslov, ki ga je ta japonski razvijalec kadarkoli izdal.

Presenečenje tokrat igralca čaka na vrhu streh, kjer jih čakajo zelo agilni nasprotniki. Tudi če z njimi uspešno obračunamo, vas bo zagotovo presenetil sovražnik, ki so mu zaenkrat nadeli ljubko ime “Woo Guy”.

Ta dobesedno prileti iz zraka in vas bo prvič zagotovo ubil, saj je šok preprosto prevelik, da bi lahko človek pravočasno reagiral. Na spletu se je pojavila kompilacija posnetkov, kjer kopica znanih streamerjev naleti na Woo Guya. Njihova reakcija je najprej šok, kasneje pa se vsak od njih, kljub svoji smrti, prešerno nasmeji.

Smrt je reden spremljevalec Sekiro iger in še ena dodatna ne bo skorajda nikogar pošteno razjezila, saj je dotična dobra popestritev te izjemno nepredvidljive igre.

Woo Guya si lahko ogledate na spodnjem posnetku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime