Uspešno zaključen kvalifikacijski turnir Gaming brez izgovorov #3

Za nami je kvalifikacijski turnir igre Fortnite za dogodek Gaming brez izgovorov #3, ki bo potekal 13. in 14. aprila v nakupovalnem centru Qlandia, Novo mesto. Kvalifikacij se je udeležilo kar 126 igralcev (63 ekip), ki so tekmovali za uvrstitev na zaključni dogodek.

Kvalifikacijski turnir je potekal od doma, saj so lahko tako igralci dokazali, kako dobro znajo igrati, ko igrajo v domačem, sproščenem okolju, medtem ko bo za najboljše štiri ekipe naslednja preizkušnja igranje pred gledalci in obiskovalci.

Med 63 ekipami smo po tako po 6 krogih dobili štiri najboljše, ki bodo igrali za naziv najboljšega Fortnite igralca dogodka Gaming brez izgovorov #3. Fortnite turnir bo potekal v soboto, 13. aprila s pričetkom ob 10.00 uri zjutraj. S seboj tekmovalci prinesete le miško, tipkovnico in slušalke, saj je za drugo računalniško opremo poskrbljeno!

Na zaključni turnir so se preko najboljših predstav uvrstile ekipe LegitBoTs (MattXK,xd_Scythe), White (roks0n,Cokei), pikoson (pekochee, TaySon) in something new (ZuS, Ciceey), ki so ob enem prejele vabilo na omenjeni dogodek, kjer se bodo potegovali za nagrade znamke Razer in Uvi Chair.

Vsem udeležencem se zahvaljujemo za igranje in vas vabimo, da se nam v Novem mestu tudi sami pridružite in z nami odigrate kakšno igro ali dve.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime