Larian Studios najavil Divinty: Fallen Heroes – taktični RPG v svetu Original Sin 2

Larian Studios že dolgo časa skrbi za franšizo Divinity a njihov pravi uspeh je prišel z izidom igre Original Sin. Tega so v nasledniku samo še nadgradili in dokazali, da še vedno bostaja trg za globoke RPG-je, potrebuješ samo talent in odličen boj.

Original Sin 2 sem tudi osebno opisal in ji dodelil visoko oceno zato se toliko bolj veselim njihovega naslednjega projekta.

In tega so najavili včeraj, pod imenom Divinity: Fallen Heroes.

Novo igro so spočeli skupaj s studiem Logic Artists in ta se bo malce razlikovala od Original Sina. Veliko večji poudarek bo na taktiki in špil bi lahko orisali kot X-COM, vendar v fantazijskem okolju.

To pa ne pomeni, da bodo ustvarjalci šparali pri zgodbi.

Zopet se bomo prevažali na ladji Lady Vengeance, pridružili pa se nam bodo vsi do sedaj znani kompanjoni kot si Fane, Lohse, Beast, Red Prince ter Ifan, prvič pa bomo lahko nadzorovali skrivnostno Malady, moč pa bo prevzeti tudi krmilo nad protagonistom Original Sin 2, Godwokenom.

Čaka nas več kot 60 misij, končno pa bomo lahko obiskali kraljestvo kuščarjev ter škratov. Bojni sistem bo predelan, lahko pa bomo tudi raziskovali tehnologijo in uporabljali artefakte, ki nam bodo pomagali v boju.

Tako kot vse Original Sin iger, bo tudi Fallen Heroes omogočal sodelovalno preigravanje ali pa se boste v avanturo podali sami.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime