Corsair izdelal zaganjalnik iger, ki bo služil kot zaganjalec vaših zaganjalnikov iger – Prvi april

Dandanes začetek igranja ni tako preprost kot je bil včasih, saj moramo najprej poskrbeti za zagon zaganjalnika igre in šele preko njega lahko poženemo svoj omiljeni naslov.

In teh zaganjalnikov je res ogromno: Steam, Uplay, Origin, GoG, Epic Games… A ne bi bilo bolje, če bi imeli samo eno platformo, ki bi vsebovala vse te zaganjalnike na enem mestu.

Ravno zato se je Corsair odločil izdelati prav svojo rešitev v obliki Corsair Game Launcher Launcher.

Tako je, Corsair se je odločil izdelati zaganjalnik iger, ki bo služil kot zaganjalec vsem vašim zaganjalcem! A zadeva je veliko več kot pa samo to.

Game Launcher Launcher vsebuje še dodatne pritikline kot so denimo izmenjava resničnega denarja za RGBuckse, s katerimi lahko potem kupimo igre.

Imate dovolj polne knjižice nepreigranih naslovov? Game Launcher Launcher vsebuje opcijo recikliranja. Izberete 3 igre, ki jih ne igrate, kliknete opcijo “Recikliraj” in takoj boste dobili novo igro, ki je prav tako ne boste nikoli igrali.

Pogovarjanje s prijatelji je prav tako preprosto kot je le lahko. Ob pritisku kombinacij tipk shift + tab se vam bo odprl seznam vaših prijateljev iz vseh vaših zaganjalnikov in tako boste lahko na ekranu imeli naenkrat desetine pogovornih oken!

Corsair Game Launcher Launcher je res nekaj posebnega, žal pa datum izida zaenkrat še vedno ni znan.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime