NVIDIA izdelala prvega AI igričarskega spremljevalca, ki sliši na ime R.O.N. – Prvi april

Grafične kartice RTX 2060, 2070 in 2080 sicer prinesejo lepe ray tracing učinke vendar zaradi svoje visoke cene niso bile ravno zanimive povprečnemu igričarju.

A visoka cenovna nalepka je skrivala še en adut, ki ga je NVIDIA razkrila ravno danes.

Že dolgo je sicer znano, da podjetje večino svojega proračuna vlaga v razvoj umetne inteligence in danes so končno pokazali, kaj so skozi vsa ta leta razvijali.

Nastal je R.O.N. – prvi igričarski holografski pomočnik, podprt z umetno inteligenco!

Postavimo ga na našo mizo in takoj ko se s svojim kompanjonom spoznamo, se že lahko podamo v akcijo. R.O.N. spremlja vse vaše igričarske navade in vam lahko pomaga pri treningu, da postanete boljši igralec.

Imate težave v Apex Legends? R.O.N. vam lahko izriše hologram vseh pristajalnih točk in vam tako pomaga do boljših rezultatov. Prav tako zna nadzorovati vašo jezo in če po nesreči v mikrofon izrečete žaljivke, te takoj pretvori v normalen govor.

R.O.N. pa se ne ustavi samo pri igrah, saj vam zna pomagati pri obsežni debati preko socialnih medijev ali forumov. Tehnologija se imenuje TrollDestroyer in poanta je, da lahko vašega sogovornika preprosto utrudite, saj R.O.N. ne rabi počitka in lahko izpiše ogromno pametnih argumentov. Kako tudi ne bi, če pa ima na razpolago celotno bogastvo interneta.

Vsi tudi vemo, kako je lahko najedajoče, ko vas nekdo prekine sredi napetega večigralskega spopada. R.O.N. zato vsebuje funkcijo TalkBlock, ta pa združi 208 najbolj popularnih aplikacij in zna odgovarjati na SMSe ter denimo na Messenger sporočila, vse to pa vam bo prihranilo na času, ki ga lahko porabite za gaming.

Kdaj točno bo ta revolucionarna tehnologija na voljo, še ni znano, za več informacij pa lahko obiščete njihovo uradno spletno stran.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime