PewDiePie priznal poraz in še zadnjič sprožil udarec proti T-Series kanalu

No, pa je konec. Skoraj leto dolga bitka med indijskim kanalom T-Series ter Švedom PewDiePiejem je očitno končana, saj je slednji na YouTubu izdal nov glasbeni video, kjer je dokončno priznal poraz.

A PewDiePie se ni poslovil brez še zadnjega udarca in je Indijcem dodobra podžgal pod zadnjicami. Tako je izdal še en glasbeni videospot, ki sledi prejšnjemu hitu “Bitch Lasagna” in tudi tule simpatični Šved ne ostane brez dlake na jeziku.

V posnetku T-Series obtoži glede samih začetkov kanala, saj so v preteklosti piratizirali indijske pesmi in jih prodajali. Pewd prikaže tudi grdobije, ki jih podjetje izvaja trenutno, kot je denimo njihov predsednik uprave, Bhushan Kumar, katerega obtožujejo izmikanja davkom.

Med videom vidimo lahko tudi “Cease and Desist” pismo, ki mu ga je poslal T-Series zaradi Bitch Lasagna videa, preko njega pa so Indijci zahtevali izbris posnetka, saj naj bi šlo za klevetniško govorjenje, čeprav seveda to ni res. A s tem je dodobra orisal dejstvo, kako velike korporacije zahtevajo umike vseh posnetkov, ki so vsaj malo kritični do njih.

Novi videospot nosi naslov “Congratulations” in je za razliko od “Bitch Lasagna” odigran na malce bolj resno noto. PewDiePie se vmes zahvali vsem svojim zvestim podpornikom za njihovo podporo od samih začetkov ter jim sproži še zadnji “Brofist” kot #1 YouTuber.

Tako, bitka je očitno končana in čeprav je razlika med kanaloma po izdaji videospota nekoliko skopnela, Indijci še vedno vodijo za preko 20.000 naročnikov.

A morda se vojna kmalu zopet vrne, saj krona YouTuberja s 100 milijoni naročnikov še vedno nima lastnika…

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

7 KOMENTARJI

  1. Haha, on je to objavil bolj iz sarkazma vam povem… Bitka gre kdo bo prvi prišel do 100 milijonov.. Tako da zaenkrat vodi pewdiepie za 180.000 tako da…

  2. Haha mislim da je to izdal bolj z sakrkazmom vam povem.. Tudi pa bitka je kdo bo prvi prišel do 100 milijonov naročnikov tako da zaenkrat je v boljšem položaju Pewdiepie ker vodi za 180.000 naročnikov tako da nevem kako ste vi razumeli to pesem…

    • Ko so snemali to pesem in jo objavili, je T-Series vodil za 100k subsov za več kot 3 dni. Zato naj bi “doživel poraz”. Ampak izgleda da je bila vse le prvoaprilska šala, saj vodi nazaj pewds 😛

  3. PewDiePie se v resnici noce hvaliti kot t-series z tisto nagrado od youtuba za 1000.000 naročnikov. In se ko je t-series vodil za 100.000 je PewDiePie izdal pesem In v treh dneh dobil 500.000 naročnikov. Toda #pewdiepie

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime