Valve najavil nova VR očala Index

Počasi se nam približuje nova generacija VR očal in čeprav je Oculus malce razočaral z napovedjo svojega izdela Rift S, zna morda tule presenetiti lastnik največje digitalne platforme z igrami, Valve.

Seveda Valve stoji tudi za eno izmed najbolj popularnih VR naprav, Vivom, a tega so v preteklosti spočeli s podjetjem HTC, ki pa pri novem naglavnem mehanizmu ni omenjen nikjer.

Nova Virtualna izkušnja se bo imenovala Index in zaenkrat je o njej znanega bore malo. V bistvu imamo samo uradno stran, na kateri piše “nadgradite vašo izkušnjo” in datum “maj 2019”. Je pa zanimivo, da nosi Index napis Valve in kjer se pojavi to ime, govorice završijo.

Nič drugače ni tule, saj so internet preplavile govorice, da bo Index res neakj posebnega. Zadeva naj bi povsem odpravila SDE (screen door effect), prisotni naj bi bili revolucionarni novi kontrolerji (ki bodo sledili vsak prst posebej), poleg tega naj bi leče vsebovale visoko resolucijo, Valve pa naj bi zadevo prodajal za smešno nizko ceno. Ob izidu naj bi prejeli tudi eno od treh VR iger, ki jih Valve obljublja že dolgo časa a o katerih ni do sedaj bilo znanega nič.

Če bo sploh kaj od tega res, bomo videli verjetno v maju, ko bo Valve razpletel svoj jezik.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime