Black Ops 4 battle royale način Blackout bo povsem brezplačen čez celotni april!

Call of Duty: Black Ops 4 ni bila ravno zanič igra in čeprav zadeva ni posedovala nobene kampanje, je bilo večigralstvo zanimivo, še posebej njihov prvi battle royale poskus, Blackout.

Vsi pa smo vedeli, da zadeva nikoli ne bo mogla resno konkurirati velikanom tipa PUBG ter Fortnite. Razlog tega je seveda to, da je to pač Call of Duty in da bo razvijalec že kmalu izdal naslednje poglavje franšize, ki bo iz Black Ops 4 naredil ostarelo inačico in vsi igralci se bodo spet preselili novim pašnikom naproti.

Tega se zaveda tudi založnik Activision a morda mu je načrte prekrižal Apex Legends, ki mu je zagotovo izmaknil nekaj igričarske baze.

Zato se je založnik odločil ponuditi battle royale način Blackout skozi celoten april povsem brezplačno. Poleg tega prihaja še povsem nova mapa Alcatraz, ki bo postala na voljo danes.

Svoj brezplačno preizkusno inačico si boste lahko prenesli iz Battle.net klienta. Zato osvežujete platformo in takoj ko se v vaši knjižici pojavi nov naslov, urno pričnite s prenosom in uživajte v zastonjski akciji vse do 30. aprila!

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime