Borderlands 3 prihaja na Epic Games trgovino

Včeraj je bil precej naporen dan, saj je 1. april poskrbel, da smo vsako najavo sprejeli z dobro dozo skepse, vsako novico pa dodobra preverili.

A spet je prvi april perfektna prilika, da napoveš nekaj, kar dejansko obstaja a ti zaradi hudomušnega praznika nihče ne bo verjel. Morda se je to zgodilo tudi v primeru Borderlands 3 uradnega Twitter računa, ki je ravno včeraj nekaj izdal prehitro.

Tweet je bil sicer kasneje izbrisan a vsi vemo, da ko enkrat nekaj objaviš na internetu, težko to dokončno odstraniš. Izbrisani Čivk je tako vseboval datum izida, ki naj bi se zgodil 13. septembra 2019.

In to ni vse, saj je kasneje izšel še en Tweet, ta pa je vseboval nekaj sekund igralnega posnetka. Tudi ta je bil izbrisan a vseeno ohranjen in če pogledate spodaj levo, je jasno vidna ikona trgovine Epic Games.

Igričarska baza se je zato hitro ujezila, saj se je zbala, da bo tudi Borderlands 3 postal ekskluziva. Na Twitter se je nato podal še ustanovitelj razvijalca Gearbox, Randy Pitchford, ki pa igralcev ni ravno pomiril.

Izjavil je, da platforme, na katerih bo izšla njihova igra, niso njihove odločitve in da se morajo igralci zato obrniti na založnika 2K Games in Take Two Interactive. Je pa izjavil še, da so ekskluzive po njegovem povsem v redu če pridejo z bonusi in če niso predolge in trajajo vsega 6 mesecev.

Čeprav ni seveda še nič uradno potrjeno, bi si upal staviti, da bo Borderlands 3 postal ekskluziva za Epic Games trgovino in ta bo trajala, hmmm. Recimo pol leta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime