Nagradna igra Gaming brez izgovorov #3

NAGRADNA IGRA ZAKLJUČENA! Zmagovalca smo obvestili na elektronski naslov.

Serija dogodkov Gaming brez izgovorov se seli v Novo mesto, ki bo 13. in 14. aprila privabil številne igričarje in obiskovalce, kraj prizorišča pa bo eden največjih slovenskih nakupovalnih centrov, Qlandia (klikni me za več info).

Na dogodku boste seveda dobrodošli tudi obiskovalci, ki boste imeli možnost popolnega brezplačnega testiranja VR naprav, se družiti s prijatelji, dirkati, igrati različne igre (Fortnite, Apex Legends, Sekiro, Beat Saber, Dirt Rally…) na konzolah ter računalnikih in še več!

Zabaval vas bo tudi priljubljeni YouTuber JureTrsanBlond, ki bo delil avtograme, se slikal z oboževalci in tudi sam igral igre! Enkratna priložnost torej, da ga spoznate tudi v živo! Družbo vam bodo delali tudi UVICHAIR igričarski stoli, Razer, Logitech, Feydom, Telekom Slovenije in ostali, ki bodo poskrbeli za izkušnjo kakršne Novo mesto še ni doživelo!

Ker pa želimo pred pričetkom zadevo dodobra pogreti, smo za vas pripravili posebno nagradno igro, v kateri lahko zmagate novi nedavno izdani brezžični plošček The Revolution Unlimited Pro v vrednosti 170 €! Klikni na gumb spodaj in z malo sreče zadeni bogato nagrado! Se vidimo 13. in 14. 4. na dogodku Gaming brez izgovorov v Novem mestu (Qlandija, klikni me za več info).

Plošček je lahko z malo sreče vaš!
Več info na povezavi hop.si/ql

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime