Sedaj se lahko stisnete ob blazino Garrusa iz Mass Effect serije

Razvijalec Bioware je njega dni izdeloval odlične RPG igre, med katere lahko prištejemo tudi Mass Effect serijo in ta je vsebovala vrsto zanimivih karakterjev.

Eden od njih se je imenoval Garrus in ko je bila Mass Effect serija v letu 2014 na višku slave, se je razvijalec za prvi april odločil malo pohecati in je tako napovedal posteljno blazino v obliki Garrusa.

Vse skupaj je bila takrat seveda šala a isti hec so uporabili tudi za letošnji dan norcev, s to razliko, da je zadeva tokrat resnična.

Garrus Vakarian Body Pillow, kakor se zadeva uradno imenuje, vas bo na spletni strani Jinx oštela za okoli 30 $, vendar bodite pozorni, saj v paketu dejansko ne boste dobili cele blazine ampak samo prevleko.

Kakorkoli že, prevleka meri 53 x 24 inča in vsebuje zadrgo, Garrus pa se nahaja v dveh položajih in sicer leži na hrbtu ali pa postrani, če se boste morda k njemu ponoči želeli stisniti.

Zadeva bo na voljo za odpošiljanje 17.6.2019.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!