13-letnik prodal svoj Xbox in svoji mami kupil avto

Pri današnji mladeži čedalje večjo vlogo igrajo igre, saj se bolj težko v družbo vklopiš, če nimaš kaj povedati o Fortnitu. Zato so njihovi PC-ji in konzole nekaj svetega in težko jim boš iz rok iztrgal nekaj, kar jim služi kot glavna sprostitev po napornem dnevu v šoli.

Niso pa vsi taki in 13-letni William Rabillo iz Nevade dokazuje, da si lahko mlad a imaš še vedno pametno postavljene prioritete.

William in njegova mama Krystal sta se znašla v težki finančni situaciji in v takšnih trenutkih je od iger bolj pomemben svež kruh na mizi. Tega se je zadeval tudi ta podjetni pobič, ki je zavihal rokave in se spravil delat vrtna dela pri sosedi. Ko je nabral nekaj cekinov, je vzel še svojo konzolo Xbox ter jo prodal, vse skupaj pa je bilo dovolj, da je lahko kupil rabljen avto.

Ta ni ravno najnovejši izdelek a je povsem delujoč in dovolj dober, da bo njegovi mami služil za prevoz do službe in nazaj.

Tako se je enega dneva vrnil domov in mami ponosno oznanil, da ji je kupil avto. Ta mu sicer najprej ni verjela a ko ji je izročil ključe, s pripadajočo dokumentacijo, so ji hitro na oči udarile solze.

Krystal je napisala dolgo Facebook sporočilo v katerem je razvidno, kako je ponosna na svojega sina, ki je lahko za vzgled vsem svojim vrstnikom.

Za pridnega Williama in njegovo družino se je postavila tudi GoFundMe stran, kjer so samo v treh dneh zbrali preko 4,635 $, prispevki pa prihajajo še naprej. Na strani lahko preberete tudi nekaj malega o Williamu, ki se je v preteklosti boril z boleznimi a to ga ni ustavilo, da ne bi postal pravi mali heroj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime