Borderlands: Game of the Year Edition posodobitev je sedaj na voljo za vse, ki ste si že lastili igro na Steamu

Igralci, ki obožujete streljanje stotine in stotine nasprotnikov ter zraven še obožujete nabiranje novih orožij, zagotovo potrpežljivo čakate na izid Borderlands 3.

Med tem časom pa si lahko zopet privoščite sprehod skozi prva dva dela, ki sta včeraj doživela lepo posodobitev v obliki nadgrajenih tekstur, zraven pa ste pridobili še nekaj optimizacije in igralnih dodatkov.

Borderlands: Game of the Year Edition je ogromna posodobitev za enko, ki ste jo brezplačno prejeli vsi, ki ste si že lastili igro na Steamu. Paket prinaša vse do sedaj izdane DLC-je, poleg tega pa je špil grafično lepo pridobil na svoji podobi. Ni pa to vse, saj je razvijalec Gearbox dodal še FOV nastavitve, optimiziral zadnji spopad, v igri pa smo dobili še minimap iz Borderlans 2.

Slednji je prav tako prejel HD teksture in podporo za 4K resolucije, enako pa se je zgodilo z Borderlands: The Pre-Sequel. Tudi ta dva sta svojo nadgradnjo dobila brezplačno za vse že obstoječe lastnike, kar je lepa popotnica za Borderlands 3.

Borderlands igre nisem igral že zelo dolgo časa in včeraj sem iz radovednosti pognal nadgrajeno inačico. In priznati moram, igra še vedno drži svoj šarm iz leta 2009. Izkušnja je bila poleg tega sveža, saj sem se vrnil v čas, brez mikrotransakcij in prav veselje je ugledati skrinje, ki jih lahko odpremo z dobrim igranjem in ni za njih potrebno odštevati dodatnih denarcev.

Če si slučajno še ne lastite prvih dveh iger, sta sedaj obe močno znižani. Posebej privlačni je Borderlands: The Handsome Collection, v katerem dobimo drugi del, The Pre-Sequel ter vse do sedaj izdane DLC-je, trenutno pa je zbirka znižana za 94% na samo 14,24 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime