Joker dobil prvi napovednik in zadeva izgleda fantastično

Kdor me pozna, bo vedel, da osebno nisem pristaš superherojskih filmov a nikoli se nisem ravno mogel upreti Batmanu. Vraga, nad človekom netopirjem sem tak navdušenec, da vsake toliko rad preigram tudi kakšno njegovo igro.

Zato sem toliko bolj z zanimanjem spremljal razvoj novega filma, imenovanega preprosto Joker, ki bo spremljal zgodbo Batmanovega največjega nasprotnika. Pri oznanitvi projekta me je še posebej navdušil izbor igralca, saj je Joaquin Phoenix mojstrski igralec in zanimivo bo videti, v kakšno luč bo lahko pripeljal širokoustnega psihopata.

Warner Bros. je včeraj končno izdal prvi napovednik in Joker izgleda fantastično.

Režiser Todd Phillips očitno želi prikazati temačno zgodbo Jokerja in glede na videno iz napovednika, tole ne bo tipični superherojski film. Gre za študijo karakterja, ki zlagoma pada v norost.

Na začetku vidimo Jokerja, ki skrbi za svojo ostarelo mamo, ta pa mu je vedno govorila, naj se vedno smeje. Phoenix je odlično zadel psihopatski smeh, ki je štempelj Jokerjevega karakterja in njegova preobrazba bo postopna, vrela pa bo iz norosti, ki mu jo je prizadejala družba. Med napovednikom ga lahko tudi opazimo, kako nasmeje mladega Bruce Wayna, zanimivo pa je, da bo v filmu nastopil tudi Robert De Niro, njegova vloga pa zna močno spominjati na tisto iz filma King of Comedy.

Joker bo v kinih izšel 3. oktobra 2019 in osebno se že veselim stanja v vrsti pred kinodvorano.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime