Prince Harry meni, da bi morali prepovedati Fortnite

Princ Harry je trenutno šesti v vrsti, ki bi lahko zasedel prestol Velike Britanije. To je kar nekaj čakanja, da posedeš zadnjico na železni prestol in človek bi pričakoval, da bi se princ lahko zaposlil vmes s kakšno dobro igro.

A temu ne bo tako, saj prestolonaslednik naravnost prezira battle royale igre, specifično mu gre v nos Fortnite.

Na dogodku YMCA v Londonu je za BBC izjavil sledeče:

“Ta igra ne bi smela biti dovoljena. Kje je prednost, da jo imate prisotno v svojemu domu? Ustvarjena je bila zato, da vas zasvoji in vas obdrži pred računalnikom kolikor je le možno. To je tako neodgovorno. Je kot čakanje, da se naredi določena škoda, nato pa se pojavijo otroci na vašemu pragu, družine pa so uničene.”

Harry tudi ni velik pristaš socialnih medijev, saj naj bi bili ti bolj zasvojljivi kot alkohol in droge.

Harry ima svoje skrbi in te so nekako upravičene a treba je vedeti, da danes lahko postanemo odvisni od vsake stvari če z njo pretiravamo. Navsezadnje bi lahko postal odvisen od spanja, če bi namesto šole/službe raje poležaval v topli posteljici a tega ne počnem, ker me čakajo druge obveznosti. Poleg tega pa si lahko nato spanje privoščim kot nagrado za dnevno delo in enako lahko velja tudi za rundo Fortnita.

Vse je seveda odvisno od tega kako imaš zadeve urejene v glavi in osebek, ki preživlja nezdravo količino ur v Fortnite, bi ob manjku te igre, svoje ure zabil nekje drugje. Morda ravno v drogah in za vas ne vem, ampak raje bi mladino gledal za PC-jem kot pa v obcestnem jarku.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime