Se naslednji Assassin’s Creed seli med Vikinge?

Ubisoft v svojih rad pušča razne namige v obliki “easter eggov” in uporabnik Assassin’s Creed Wikipedie, AlifMorrisonudin je odkril nekaj zanimivega v zadnji Ubisoftovi igri, The Division 2.

Med prečesavanjem enega stanovanja je namreč naletel na zanimiv plakat. Ta prikazuje možaka, ki je odet v rdeče bela oblačila, ki so seveda znak Assassin’s Creed serije. Na vrhu plakata je z velikimi črkami izpisano “Valhalla”, kar seveda skrivnostno figuro postavi v vikinške čase.

Vse to seveda ni dovolj velik dokaz, da se bo naslednji del serije dogajal v temu obdobju. A v oči zbode še ena velika podrobnost. Možakar namreč v roki drži predmet, ki močno spomni na Apple of Eden, ki je prisotno v Assassin’s Creed seriji že od prvega dela.

Skupno gledano je zadeva precej prepričljiva, še posebej če v zakup vzamemo dejstvo, da je spletna stran Kotaku mesece nazaj iz zaupljivega vira dobila informacijo, da se bo naslednji Assassin’s Creed res dogajal med Vikingi.

Osebno močno upam, da se bo govorica izkazala za resnično, saj sem pred kratkim pričel gledati serijo Vikings in sem si med ogledom večkrat v brk zamomljal:” kako bi blo kul, če bi po tej seriji naredili Assassin’s Creed igro!”

Več bo znanega zagotovo na letošnjem E3 sejmu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime