Dr Disrespect razkrije, katera je najboljša battle royale igra in ta je H1Z1

Katera je najboljša battle royale igra, je težko vprašanje, saj ima ta huronsko popularen žanr kar nekaj predstavnikov in vsak od njih vsebujejo svoje zveste privržence.

Morda pa bi komu nekaj pomenilo mnenje popularnega streamerja, ki sliši na ime Dr Disrespect. Tip že dolgo časa vsak dan preigrava vse bolj popularne battle royale igre, zato si je na temu področju nabral že nekaj izkušenj in njegovo mnenje seveda nosi nekaj teže.

Nedavno so ga med prenosom v živo vprašali ravno to vprašanje: “Katera je najboljša battle royale igra?”

Dr Disrespect na vrh seznama ni uvrstil nobenih od trenutno vladajočih iger ampak se je raje vrnil na sam začetek battle royale naslovov.

BR žanr se je sicer začel kot mod za igro ARMA 3, a prvi pravi battle royale je začela igra H1Z1 in njen igralni način King of the Hill. In prav ta je po mnenju Dr Disrespecta najboljša battle royale igra, saj je bil takrat H1Z1 na višku popularnosti in je imel vse svoje elemente izpiljene skorajda do perfektnosti.

“Bila je daleč najboljša battle royale igra: sistem pogovorov, uporaba vozil, občutek orožij in sama intenzivnost igre. Tako, da bi izbral H1Z1 na višku slave kot najboljšo igro.”

Dr Disrespect je nato na drugo mesto postavil PUBG, ki je norijo BR iger prikazal širši množici, dokler ni uletel Fortnite in špil postavil na mizo praktično vsakemu, ki je kdaj poskusil interaktivno zabavo. Bronasto medaljo si po doktorjevem mnenju zasluži Apex Legends, ki je trenutno najnovejša stvar na večigralskem polju.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime