Apex Legends bo začel kaznovati igralce, ki zgodaj zapustijo igro

Pred kratkim je igra Apex Legends pridobila dolgo pričakovano posodobitev 1.1 in ta je vsebovala eno zelo zanimivo pridobitev.

Popravek je namreč kaznoval igralce, ki so obračun zapustili prehitro. To se je zgodilo predvsem za nepotrpežljive, ki so tekom igranja podlegli metkom ter prešli v nezavestno situacijo. Smrt takrat še ni dokončna, saj lahko počakate na vaše soigralce, ki vas lahko odnesejo do oživetvene točke in tako lahko igrate naprej.

A seveda morate za oživljanje počakati na svoje kompanjone in ni nujno, da bodo ti naredili tisti dodatni korak in poskrbeli za vaše ponovno vstajenje. Zato nekateri igralci ob “knockdown” efektu takoj zapustijo obračun in gredo novim avanturam naproti, brez kakršnihkoli posledic.

Razvijalec Respawn pa je v popravku 1.1 za takšne igralce vpeljal kazen. Če ste tako trikrat zapored prezgodaj zapustili obračun, ste dobili kazen in sicer vas je igra za 5 minut zaklenila od igranja in tako vam ni ostalo drugega kot pa da žalostno gledate v štoparico.

Očitno pa novost še ni bila dovolj stestirana, saj je Respawn izjavil, da se je kazen aktivirala včasih v napačnih primerih, denimo ko so igralci zapustili obračun zaradi ekipe, kateri je na začetku spopada manjkal kakšen član.

Tako je razvijalec novo pridobitev zaenkrat onesposobil, kdaj pa bomo zadevo zopet lahko ugledali v živo še ni znano.

Respawn se zadnje čase močno bori tudi z goljufivci, katere je začel odstranjevati iz igre in to na podlagi “banov” strojne opreme.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime