The Walking Dead serija bo dobila še en “spinoff”

Ne vem za vas ampak sam sem bil velik pristaš serije The Walking Dead. Uporabljam preteklik, saj se mi zdi, da je serija postala čisto preveč razvlečena in bi morali zadevo končati že kaki dve sezoni nazaj.

Oko sem vrgel tudi na “spinoff” Fear The Walking Dead, ki pa je kljub obetavnemu začetku zame osebno postala kupček govna, ki pa je očitno dovolj popularen, da bo dobil še eno sezono.

Nisem pa sam tega mnenja, saj gledanost seriji iz sezono v sezono pada, a AMC-ju očitno nosi dovolj denarja, da bo The Walking Dead vesolje pridobilo še en odvrtek.

O novi seriji se še ne ve veliko, govorice pa so, da bomo tokrat sledili avanturam dveh žensk, ki bodo poskušale preživeti apokalipso. Ena od njih se bo predala svojim temnim instinktom, medtem ko bo druga tradicionalni heroj, ki bo pomagal drugim in hkrati tudi sebi.

Za “spinoff” bosta poskrbela Scott Gimple, ki je glavni oficir vsebine Walking Dead serije ter Matt Negrete, ta pa trenutno služi kot pisec pri Živih mrtvecih. Prva sezona naj bi vsebovala 10 epizod, snemanje pa se bo pričelo letos poleti.

Serija naj bi svojo premiero doživela enkrat v 2020, trenutno pa producenti še nabirajo vodilne igralce.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime