The Witcher serija preselila lokacijo snemanja na Poljsko

Zadnje čase je vse tiho na področju težko pričakovane serije The Witcher. To je dejansko dobra novica, saj pomeni, da je ekipa preveč zaposlena s snemanjem, da bi čas izgubljala z nepotrebnim obveščanjem svojih oboževalcev glede vsake najmanjše malenkosti.

Snemanje serije je bilo primarno storjeno na Madžarskem ter na španskem otoku La Palma, pred kratkim pa je nekaj članov snemalne ekipe spakiralo kovčke in snemanje se je preselilo tudi na Poljsko.

To je seveda dom Witcher serije, saj od tam izvira pisatelj Andrezej Sapkowski, kateri je s svojim peresom začrtal Witcher svet ter vse njegove karakterje. Od izvira tudi razvijalec CD Projekt RED, ki je Witcherja prestavil v digitalno obliko in Geralta predstavil širni igričarski publiki.

Kje točno se bo odvijala akcija, še ni znano, vemo pa, da naj bi bilo vsaj nekaj kadrov bilo posnetih na jugu, v vasici Rabsztyn. Tam ponosno stoji grad, ki je sicer videl že boljše čase a še vedno ni povsem za odmet. Neuradno naj bi Ogrodzieniec grad služil kot dom za vse Witcherje, ki je iz iger poznan pod imenom Kaer Morhen.

Poljaki znajo zato hitro poseči po fotoaparatih in zna se zgoditi, da bomo kmalu dobili kakšno neuradno fotografijo iz snemanja. Produkcija zaenkrat skrbno varuje vse lokacije in do sedaj smo videli samo Henry Cavilla v kostumu Geralta ter kratek posnetek igralke Anye Chalotra v vlogi Yennefer.

The Witcher serija naj bi svojo premiero doživela že letos, trenutno pa še vedno čakamo na prvi uradni napovednik.

First second of a rehearsal at Roque Nublo. Cut after 1 second to prevent spoilers 🙂 from r/netflixwitcher

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime