Apex Legends igralca popeljala odsotnega (AFK) člana ekipe do zmage

Igranje večigralskih iger, kjer ste primorani stopiti v ekipo s tujci, je vedno tvegano početje. Nikoli namreč ne veste, kakšnega soigralca boste pridobili v ekipo.

Morda vas bo igra sparila s pravim mojstrom večigralskih obračunov ali pa s popolnim začetnikom, ki sploh ne ve, kako se premikati v prvoosebnem pogledu.

Včasih pa vaš kompanjon sploh ne bo prisoten pri igri, saj je moral ravno takrat skočiti na WC ali pa po opravkih. Ravno to se je zgodilo v nedavnem spopadu v igri Apex Legends, kjer sta Reddit uporabnik Crackly_boi ter njegov prijatelj v ekipo pridobila odsotnega igralca.

Vendar pogumneža nista obupala ampak sta neaktivneža s seboj popeljala na avanturo, ki se je na koncu končala celo z zmago.

Neaktivnega igralca sta premikala preko uporabe portalov, veliko pa sta uporabljala tudi nož. Posnetek akcije se je pojavil na Redditu in veliko uporabnikov se je spraševalo, kako za vraga ni bil AFK igralec avtomatsko odstranjen zaradi neaktivnosti. Pojavile so se teorije, da je bil igralec najprej zares odsoten, a kasneje, ko je ugotovil, kaj se dogaja z njegovim likom, je pustil, da sta soigralca vse storila namesto njega. Resnica pa je verjetno, da igra pri neaktivnosti spremlja premikanje lika in ne kontrolne vnose, ki jih izvaja igralec.

Akcijsko avanturo si lahko ogledate na spodnjem posnetku.

Friend and I had an AFK Gibraltar in our game and he made it to the end with us. Turns out the only time Gibraltar is useful is when no one is playing him from r/apexlegends

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime