Sedaj lahko polagate stave na Igro prestolov in ugibate, kdo bo v novi sezoni umrl prvi

Samo še par dni nas loči od premiere 8. in hkrati zadnje sezone popularne serije Igra prestolov in oboževalci so seveda na trnih.

Vse namreč zanima, kako se bo epska saga na koncu razpletla in na spletu se je pojavilo že ogromno teorij. Vsa ta ugibanja pa so privedla do zanimive novosti na spletnih stavnicah, kjer lahko uporabniki svoje teorije in ugibanja preoblikujejo v resnične denarce.

MyBookie je spletna stavnica, ki je pred kratkim pridobila tudi svoj Game of Thrones oddelek (v iskalnik vtipkajte Game of Thrones). Stavimo lahko na tri različne kategorije: kdo bo prvi umrl v novi sezoni, ali je Bran Night King in kdo bo ubil ledenega zmaja.

Gledalci pravijo, da se v novi sezoni najslabše piše karakterjema, ki slišita na ime Yara Greyjoy in Tormund Giantsbane. Naslednja na listi za odstrel naj bi bila Euron Greyjoy ter Theon Greyjoy. Najbolj varna naj bi bila Jon Snow ter Bran Stark, seveda pa so to samo ugibanja, saj scenaristi radi ubijejo ravno lik, ki nam je najbolj prirasel k srcu.

Po drugi strani velik odstotek obiskovalcev meni, da Bran ni The Night King, kar nakazujejo popularne teorije. Odkrito rečeno, me to ne preseneča, saj bi bil tak razplet malce preveč predvidljiv in od scenaristov pričakujem nekaj bolj izvirnega.

Na koncu stoji še vprašanje, kdo bo ubil sedaj zlobnega ledenega zmaja. Najbolj verjeten ubijalec je Jon Snow, sledijo pa mu ostala zmaja Drogon in Rhaegal. Najmanj možnosti za pridobitev zmajevske trofeje ima Tyrion Lannister, a mali spletkar nas zna na koncu vse presenetiti.

8. sezono Igre prestolov boste premierno lahko pogledali v ponedeljek zjutraj. Odštevanje lahko spremljate preko sledeče strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime