Star Wars Jedi: Fallen Order dobil prvi dražilnik

Star Wars igre so v zadnjih letih praktično izumrle, saj je igričarska publika za nove vojno zvezdne avanture morala skočiti v večigralske vode Battlefront naslovov.

A vendarle založnik EA pripravlja eno pošteno enoigralsko kampanjo, ta pa bo prišla v obliki naslova Star Wars Jedi: Fallen Order.

Na igri dela priznani razvijalec Respawn Entertainment, pri zgodbi pa naj bi pomagal priznani RPG ustvarjalec Chris Avellon, spisal pa naj bi tudi zanimive like ter poskrbel za režijo vmesnih sekvenc.

O igri se zaenkrat ve bore malo: šlo bo za za tretjeosebno, akcijsko avanturo, ki se bo dogajala po dogodkih iz Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith. Štorija bo temačna in zna morda zato spomniti na odlični Knights of the Old Republic II: The Sith Lords.

Naslov naj bi tudi uporabljal pogon Unreal Engine 4 (kar je zanimivo, saj Electronic Arts zaprisega na svoj Frosbite Engine), EA pa naj bi ciljal na letošnji izid.

Star Wars Jedi: Fallen Order je včeraj dobil tudi prvi dražilnik, ki sicer pove bore malo, naslov pa naj bi bil uradno razkrit to nedeljo, 14. aprila.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime