MMO igra Albion Online je sedaj brezplačna

Dobra novica za vse oboževalce MMO žanra. Masivne večigralske igre so več ali manj postale stvar preteklosti, saj se založniki in razvijalci obračajo na battle royale projekte, ki vsebujejo “live service” model.

MMO naslovi tako čedalje težje konkurirajo, zato morajo obstoječi naslovi neprestano inovirati, saj bodo le tako lahko obdržali svojo igričarsko bazo.

Eden od teh naslovov je Albion Online, ki je očitno začutil, da njihovi igralci odhajajo na druge pašnike, priliv novih pa je usahnil. Zato je razvijalec Sandbox Interactive naredil tisto, kar naredijo vsi v stiski: svoj projekt je igralcem ponudil brezplačno.

Albion Online že prej ni zahteval naročnine, a ste za igranje še vedno bili primorani v nakup igre. Ta obveznost je sedaj odpravljena in igralci, željni novih pustolovščin, se sedaj lahko preprosto odpravite na Steam in si prenesete svojo kopijo naslova.

Albion ni ravno lahka igra, saj gre za “hardcore” izkušnjo, kjer igralci ustvarjajo ekonomijo in vodijo svet. Pokrajino vodijo različni cehi in enemu od njih se boste morali pridružiti, saj špil do soliranja ni prijazen in za preživetje se boste morali povezati z drugimi igralci. Kar je navsezadnje tudi nekako poanta vseh MMO naslovov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime