Overwatch bo ta mesec dobil nov Archives dogodek

Ob vseh battle royale igrah, ki se dandanes borijo za svoj kos igričarske baze, je Blizzardova večigralska streljačina Overwatch kar malce utonila v pozabo. Škoda, saj gre za enega še redkih Blizzardovih naslovov, ki nosi spoštovanje med igralci in si zato zasluži nekaj več pozornosti.

Morda bo igra ponovno bolj zaživela ta mesec, saj se pripravlja novi Archives dogodek, ta pa se bo imenoval Storm Rising.

To je že tretji Archives dogodek, prejšnja dva sta nosila imeni Retribution in Uprising. Namen Arhivov je, da se igralci bolje spoznajo z vsemi igralnimi karakterji in se zatopijo v njihovo zgodbo.

V Storm Rising bomo tako prevzeli nadzor nad liki, ki nosijo imena Tracer, Genji, Winsoton ali Mery, naša naloga pa bo ujeti šefa Omnic Talosa, Maximiliena. Tarča je izmuzljiva, zato bomo morali tarčo ujeti, preden se nam izteče temu namenjen čas.

Poleg tega, da se bomo naučili nekaj zgodovine Overwatcha, je dogodek idealna priložnost, da pridobimo nekaj novih kozmetičnih predmetov – Blizzard jih bo tokrat na voljo postavil preko 160.

Čakajo nas tudi zanimive interakcije med heroji ter prav pravcate filmske sekvence, kar bo še dodatno oživilo vse naše like. Čaka nas tudi novi skin za Baptista, ki bo heroja vrnil v čase, ko je bil še poreden fant.

Storm Rising bo potekal med 16. aprilom in 6. majem, to pomlad pa bomo lahko podoživeli tudi pretekla dva dogodka: Retribution in Uprising.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime