Star Wars: Knights of the Old Republic 3 bi prinesel bojevanje s skrivnostnimi in pošastnimi Sith Lordi

Osebno držim Knight of the Old Republic igri za dvojec, ki sta mi pričarala nekaj najlepših RPG trenutkov, če pa se osredotočimo samo na Star Wars franšizo, pa sta zame daleč najboljša predstavnika serije.

Čeprav sta bila prva dela toplo sprejeta pri igričarski publiki nismo nikoli dobili pravega nadaljevanja. Seveda je tu MMO The Old Republic, a žal to ni prava enoigralska izkušnja, kajti kljub temu, da gre za impresiven izdelek, je to še vedno večigralska zadeva.

Chris Avellone je bil nekdaj član razvojnega moštva Obisdian Entertainment (trenutno pomaga pri novem Star Wars naslovu Fallen Order) in v nedavnem intervjuju je razkril, da je Obsidian delal na konceptu tretjega dela. Knight of the Old Republic je bil vedno mišljen kot trilogija in trojka bi prinesla še bolj temačno štorijo.

V KOTOR 3 bi igralec zasledoval Revana, med potjo pa bi se moral bojevati z močnimi Sith Lordi. Ti bi predstavljali pravo podobo temne strani Sile, saj gre za starodavna bitja, proti katerim bi še nasprotniki iz dvojke izpadli kot otroci.

“Ti tipi bi bili prave pošasti. Posedovali bi zavidljivo moč, igralec pa bi lahko razkril njihovo ozadje, osebnost, veščine, vplivali pa bi lahko na to, kako ta starodavna bitja komunicirajo z igralcem. To so starodavna bitja, ki vladajo celim galaksijam.

Med potovanjem bi tako lahko obiskali planete ali pa lune pod njihovo vladavino in videli bi, kako grozne razmere vladajo na teh lokacijah. Del okolja bi povedal zgodbo o temu. To bi bil odličen, epski način za zaključek trilogije.”

Avellone je še povedal, da so bili nad projektom navdušeni tako originalni razvijalec BioWare kot tudi LucasArts. Žal pa se razvoj nikakor ni želel začeti in tako smo ostali prikrajšani ene potencialno odlične igre in pravega zaključka KOTOR sage.

Ne ostane nam drugega kot pa da zopet preigramo prva dva dela ter morda pokukamo k novi razširitvi za The Old Republic.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime