Samsung Galaxy Fold se je pri opisovalcih začel kvariti po samo enemu dnevu uporabe

Samsung Galaxy Fold napoveduje naslednjo generacijo mobilnih telefonov, saj se bo naprava lahko instatno preobrazila iz mobilnika v tablico ter obratno.

Po besedah mnogih gre za revolucionarno tehnologijo, a pojavlja se čedalje več poročil, da zadeva morda še ni povsem pripravljena za trg.

Nekateri opisovalci so namreč v roke že prejeli Folda, njegov impresiven ekran pa je pri nekaterih počil že po samo dnevu uporabe.

2k € vredna naprava je storila žalostno smrt pri opisovalcu Stevu Kovachu in kakor je zapisal na Twitterju je Foldov impresiven ekran po samo enem dnevu uporabe začel kazati polovično sliko.

Nekateri opisovalci poročajo tudi o umiranju naprav, a so zato ponesreči krivi sami. Galaxy Fold namreč vsebuje zaščitni sloj, ki izgleda kot samo navadna folija, ki pride z vsako napravo. A očitno ta igra veliko vlogo pri pravilnemu delovanju naprave, saj lahko ob odstranitvi mobilnik/tablica preprosto pogine. Nihče od opisovalcev ni bil opozorjen, da se sloja ne sme odlepiti, zato jim ne gre zameriti za to napako.

Končna verzija Galaxy Folda bo k sreči vsebovala opozorilo o pomembnosti zaščitne folije, saj bi drugače na Samsung deževale reklamacije. No, morda se bo to še vedno zgodilo, saj nihče več ne bere opozoril.

A ne gre vse krivde valiti samo na zaščitno folijo. Opisovalec spletne strani The Verge je lahko samo žalostno gledal svojo napravo, ko je ta po dveh dneh uporabe prepogibanja ekrana na njemu pridobila izboklino.

Od kje točno je prišel ta narastek opisovalec ni vedel in po še nekaj upogibanjih zaslona je tuj delček na zaslon pritisnil s takšno silo, da je ta počil. Opisovalec ni odstranjeval zaščitnega sloja, zato predvideva, da je med upogibanjem zaslona v odprtino prilezla nekakšna smet, ki je iz naprave na koncu naredila… No, smet.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime