Tip je sestavil PC iz testenin

No, naslov ni povsem resničen, saj bi malce bolj težko zgradili procesor iz makaronov, a vseeno je spodnji izdelek impresivni tehnološki dosežek.

YouTuber Micah Laplante se je enega dne usedel z ženo in skupaj sta prišla na zanimivo idejo: kaj če bi sestavila računalnik, ki bi bil okolju prijazen, saj bi mu za ohišje služile nekuhane testenine?

Micah je zato razstavil svoj stari Asus prenosnik in se spravil k delu. Za podlago je vzel testenine za lazanjo ter na njih postavil komponente. Par pametno postavljenih kablov kasneje in že sta se pojavila USB-B ter HDMI vhoda.

Nato se je sledilo sestavljanje lazanje oz. ohišja, saj je njegov slasten PC pričel pridobivati nove sloje, vse skupaj pa je povezal z lepilom in vzorci, ki spominjajo na meso. Za dobro zračenje je uporabil makarone, ki so lepo pihali vroč zrak ven iz domiselno oblikovanega PC-ja.

Končna mašina je potrebovala samo še odpravo ene registrske napake in Micah je že lahko naložil Steam in odigral nekaj rund igre Rocket League. Zadeva je pripravljena tudi za predvajanje filmov in serij, saj je lahko zagnal tako Hulu kot tudi YouTube.

Celoten posnetek pove več kot tisoč besed in celotno kreacijo si lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime