Disney oznanil ceno svojega streaming servisa Disney+ in ta bo občutno cenejši od Netflixa

Teden nazaj se je odvil dogodek Star Wars Celebration in Disney je končno razkril nekaj več informacij glede njihove digitalne platforme Disney+, ki bo poskušala prevzeti tržni delež Netflixa.

Miki Miška si lasti ogromno licenčne vsebine in njihova platforma bo stavila predvsem na filme in serije, ki si jih uporabniki ne bodo mogli ogledati nikjer drugje kot pa pri njih.

Kot prvo je tu cena. Disney+ bo na mesec zase zahteval 6,99 $ kar je precej manj od osnovnega Netflix paketa, ki ima cenovno nalepko 8,99 $.

Seveda cena ni vse, a vidi se, da že tu Disney želi podsekati svojega največjega konkurenta. Velik del izkušnje bo tvorila knjižnica in prav ta zna uporabnike prepričati, da se zavežejo njihovemu servisu.

Čakajo nas vse njihove risanke, ki so tvorile mladost marsikaterega Slovenca. Velik poudarek bo tudi na Star Wars znamki, saj si bomo lahko ogledali vse filme, novo serijo The Mandalorian ter povsem novo serijo, ki se bo vrtela okoli Rogue One karakterjev Cassiana Andorja in K-2SO.

Potem je tu vrsta filmov iz Marvel vesolja, Disney+ pa bo tudi edina platforma, kjer si bo lahko uporabnik lahko ogledal vse dele Simpsonov.

Prikazali so tudi prototip same aplikacije, ki se bo kmalu izrisala na naših pametnih televizorjih. Disney plodno sodeluje s Sonyjem in Disney+ bo tako ob izidu na voljo na televizorjih kot tudi tablicah in mobilnikih.

Platforma ne bo vsebovala nobenih reklam in ves dobiček bo Disney ustvaril samo preko naročnin.

Disney+ je dobil tudi datum izida, ta pa se bo zgodil 12. novembra v ZDA. Evropejci bomo dostopali do servisa v začetku 2020, a le v nekaterih državah. Do 2021 naj bi Disney pokril celotno Evropo, Južno Ameriko ter Azijo.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!