Epic bannal preko 1000 računov v prvem tednu Fortnite World Cupa

V teku je prvo svetovno prvenstvo igre Fortnite in tekmovalci se za ogromen denarni sklad, ki znaša kar 30 milijonov dolarjev, trenutno borijo v pred kvalifikacijah.

Kot vedno v večigralskih spopadih niso vsi poštenjaki in veliko si je svojo prednost želelo pridobiti preko goljufij.

Na sporedu pa niso bile tipične zvijače, kot so wallhacki, aimboti ter uporaba eksternih programov, ki bi jim pomagale do prednosti.

Epic budno motri vsa dogajanja in v prvem tednu je tako izključil preko 1000 računov.

Specifično je dostop do igre izgubilo 1.221 računov, a vsi niso bili za vedno izključeni iz igre, saj je bila kazen odvisna od resnosti prekrška.

Največ prekrškov, točno 1.163 njih, se je tikalo igranja izven svoje regije. 50 računov je bilo bannanih, ker so igralci med sabo delili račune. Kazen za oba ta prestopa je bila dvotedenska odstranitev iz Fortnita.

Eden od igralcev je za svoje zmagoslavne poteze uporabljal goljufije eksternega programa, a ga je Epic ujel po samo petih minutah igranja, doletela pa ga je malce bolj resna kazen.

Nekaj tekmovalcev je bilo ujetih pri sodelovanju v “Solo” obračunih in Epic pravi, da dela na implementaciji tehnologije, ki bo lažje zalotila sodelovalne igralce, kjer velja solo boj.

Celoten urnik Fortnite svetovnega prvenstva si lahko ogledate tule.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime