Assassin’s Creed Unity začel dobivati pozitivne recenzije

Assassin’s Creed Unity je ena od iger, ki je obljubljala ogromno in je imela ogromne ambicije. Ubisoft je želel predstaviti Paris v najlepši luči, kjer bi odlično grafiko spremljalo ogromno, dihajoče mesto, kjer bi se po ulicah naenkrat gnetlo stotine ljudi.

Žal pa so špil ob izidu pestile težave, saj so se pojavili problemi glede optimizacije ter hroščev, to pa je naslov hitro spravilo v negativno luč.

Nedavni požar v Notre Damu pa je stvari postavil na glavo. Igra namreč vsebuje digitalno upodobitev Notredamske cerkve in Ubisoft se je odločil, da za nekaj časa naslov ponudi povsem brezplačno.

Unity je tako nenadoma doživel hiter narastek igričarske baze in publika, ki se je naslova prej izogibala, mu je ponudila novo priložnost.

In igralci so ugotovili, da je po vsemu temu času razvijalec dodobra zakrpal naslov. Unity so zato na Steamu preplavile pozitivne kritike in če je igra prej držala “Mixed” povprečno oceno, sedaj drži “Very Positive”.

Ni še jasno, če se bo ta ocena obdržala. Steam je namreč nedolgo tega vpeljal tehnologijo, kjer nenaden porast recenzij, dolgo po izidu igre, izključijo iz povprečne ocene. To je šlo predvsem na račun nedavne Borderlands 3 polomije, saj se je tam založnik odločil svojo igro izdati ekskluzivno na Epic trgovini, jezni igralci pa so se zato spravili napadati prva dva dela Borderlands sage.

Ampak bo to izključevanje od ocen veljalo tudi v temu primeru, ko se gre za dejanske pozitivne kritike? To ve samo Valve.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime