Days Gone ima unikaten sistem spreminjanja vremena

Razni vremenski učinki so v igrah prisotni že nekaj časa in niso nič nenavadnega.

A Days Gone svoj sistem vremena popelje še za stopničko dlje. Na YouTubu se je pojavil zanimiv posnetek, ki lepo prikaže funkcijo dinamičnega sneženja.

Iz iger smo namreč vajeni, da je denimo mapa razdeljena na različne predele. Torej imamo puščavski del ter nato gozdni del, na koncu pa zatavamo nekam na sever, kjer vlada sneg. Days Gone in njegovi dinamični učinki pa poskrbijo, da se lahko sneženje zgodi naključno in snežinke tako postopoma prekrijejo okoliške objekte ter cesto. In vse to se zgodi brez kakršnegakoli nalagalnega zaslona.

Days Gone je še ena ekskluziva za PlayStation 4 in treba je priznati, da Sony preprosto obvlada digitalni sneg. Navdušil nas je namreč v Horizon Zero Dawn ter God of War in očitno bo Days Gone še en naslov, ki bo snežne navdušence poslal v objem PS4 konzole.

Igra je nedolgo tega dobila nov igralni napovednik, ki prikazuje protagonista Deacona St. Johna med vožnjo z njegovim zvestim motorjem. Days Gone se bo odvijala v odprtem svetu, ki so ga poselili hitri in krvoločni zombiji, ki bodo v valovih napadali našega junaka.

Igra je tik pred izidom, saj se bo ta zgodil 26. aprila 2019. Days Gone lahko kupite na EIGRE.si, cena pa se prične pri 57,99 € za osnovno verzijo, na voljo pa je tudi zbirateljska verzija za 149,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime