Igra prestolov – še eden od karakterjev včeraj končno pokazal svoje obline

Včeraj smo dobili drugo epizodo osme in hkrati tudi zadnje sezone serije Igra prestolov.

HBO-jeva fantazijska povest je slavna zaradi svojih brutalno krvavih scen ter golote. Praktično vsak od karakterjev do sedaj je že pokazal svoje obline, a nekaj jih je ostalo neizkoriščenih.

Seveda v nadaljevanju sledijo kvarniki oz. spoilerji, a ne prehudi, saj bomo samo razkrili, kateri od karakterjev je odvrgel svoja oblačila.

Novi član kluba “sex scene v Game of Thrones” je Arya Stark, ki je v enem kadru odvrgla svoja oblačila in se podala med rjuhe s svojim izbrancem Gendryjem.

Gledalci so bili presenečeni, saj igralka Maisie Williams ne kaže ravno svojih pravih let. Google je zato zabeležil velik porast iskalnih nizov “Maisie Williams age”, saj so se pojavile skrbi glede mladoletnosti.

Bodite brez skrbi, gledali ste nekaj povsem legalnega. Maisie je bila sicer stara 14 let, ko se je pričelo snemanje serije Igra prestolov leta 2011. A to je bilo 8 let nazaj in Maisie danes šteje 22 let.

Koliko pa je stara Arya? V prvi sezoni naj bi štela 11 let, vendar je težko ugotoviti, koliko časa je točno preteklo v seriji. Maisie najprej glede svoje seks scene ni verjela scenariju in je ustvarjalcem serije rekla: “Yo, dobra šala.” Ustvarjalca pa sta ji odgovorila: “Ne, tega letos še nismo naredili.”

In tako se čakanje na nago Sanso nadaljuje…

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime