Originalni Xbox je bil prava pošast

Na Redditu se je včeraj pojavila zanimiva slika, na kateri lahko vidimo, kako je leta nazaj nameraval Microsoft vstopiti na trg konzol s svojim prvim Xboxom.

Prototipna izvedenka je bila naravnost ogromna. Konzola je bila oblikovana kot velik, srebrn X, na njegovi sredini pa se je nahajal zeleni znak Xbox konzole. Kot lahko vidimo, je na zadnji strani imel velik radiator, saj se je behemoth verjetno zelo rad pregreval.

Microsoft je 15. novembra izdal originalni Xbox, ta pa je bil sicer velik, a močno manjši od svojega predhodnika. Prototipna verzija bi bila verjetno tudi prava muka za prenosljivost, zato je Microsoft storil pravilno odločitev pri preoblikovanju konzole.

Pojavila pa so se vprašanja, kakšen bo naslednik Xbox One. Microsoft ni uradno napovedal še ničesar, se pa naslednja inačica kodno imenuje Scarlett.

Več bo skoraj zagotovo znanega na letošnjem sejmu E3, za katerega je Microsoft napovedal veliko stvari. Vrata za napoved so mu široko odprta, še posebej zaradi dejstva, da je Sony svojo udeležbo odpovedal.

The original Xbox prototype was a absolute unit from r/gaming

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!