Originalni Xbox je bil prava pošast

Na Redditu se je včeraj pojavila zanimiva slika, na kateri lahko vidimo, kako je leta nazaj nameraval Microsoft vstopiti na trg konzol s svojim prvim Xboxom.

Prototipna izvedenka je bila naravnost ogromna. Konzola je bila oblikovana kot velik, srebrn X, na njegovi sredini pa se je nahajal zeleni znak Xbox konzole. Kot lahko vidimo, je na zadnji strani imel velik radiator, saj se je behemoth verjetno zelo rad pregreval.

Microsoft je 15. novembra izdal originalni Xbox, ta pa je bil sicer velik, a močno manjši od svojega predhodnika. Prototipna verzija bi bila verjetno tudi prava muka za prenosljivost, zato je Microsoft storil pravilno odločitev pri preoblikovanju konzole.

Pojavila pa so se vprašanja, kakšen bo naslednik Xbox One. Microsoft ni uradno napovedal še ničesar, se pa naslednja inačica kodno imenuje Scarlett.

Več bo skoraj zagotovo znanega na letošnjem sejmu E3, za katerega je Microsoft napovedal veliko stvari. Vrata za napoved so mu široko odprta, še posebej zaradi dejstva, da je Sony svojo udeležbo odpovedal.

The original Xbox prototype was a absolute unit from r/gaming

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime