Anthem bo dobil nov Stronghold

Se še spomnite igre Anthem, katero je EA tako zelo hvalil in upal na njeno uspešnost? No, žal temu ni bilo prav tako, ampak igra še vedno živi z zelo majhno populacijo igralcev. Tisti, ki jo še vedno igrate, boste dobili novo posodobitev, ki bo prinesla novo vsebino.

Razvijalci so se potrudili in poslušali svojo peščico privržencev, rezultat dela pa je povsem nova trdnjava oziroma Stronghold. Poleg tega nas čakajo popravki hroščev in še nekaj izboljšav, razvijalec pa bo razkril tudi “Road Map” oz. 90 dnevni časovni načrt za Anthem.

Zna Anthem nekoč v prihodnosti dobiti popolno preobrazbo ter na svojo stran dobiti igralce, kot se je to zgodilo njegovemu konkurentu Destiny? Če bo BioWare izgruntal zmagoslavni načrt ter pustil grabežljivost ob strani mu morda zna celo uspeti.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!