Cyberpunk 2077 bo precej drugačen od tistega, kar smo do sedaj videli

Na sejmu E3 2018 je bilo napovedanih veliko iger a vsi so se strinjali, da je največ pozornosti bil deležen Cyberpunk 2077.

Ta naslov, ki ga že dolgo razvija The Witcher 3 ustvarjalec CD Projekt RED, velja za eno najbolj pričakovanih RPG izkušenj, zato je bila publika navdušena, ko so projekt končno videli v video obliki.

V nedavnem intervjuju je Mateusz Tomaszkiewicz, ki skrbi za izdelavo nalog v Cyberpunk 2077, povedal, da je bil lanskoletni demo samo majhen delček celotne igre in da video ni prikazal, kako naslov deluje v ogromnem, odprtemu svetu. Povedal je še, da bo končni izdelek precej drugačen od tistega, ki smo ga gledali na E3 2018 platnu.

Žal je datum izida še vedno skrivnost in glede na njihov zadnji napovednik, v letu 2019 igre skoraj zagotovo ne bo na spregled.

Bo pa CD Projekt RED pristen tudi na letošnjem festivalu E3 in morda nam končno razodenejo datum, pa čeprav se bo ta zgodil enkrat v 2020? Morda pa nam povejo kaj več o svojemu drugemu naslovu, saj potrjeno CD Projekt RED dela še na eni RPG igri, o kateri pa zaenkrat ni znanega še popolnoma nič.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime