Tip preigral Sekiro: Shadows Die Twice z uporabo Donkey Kong bobnov

Sekiro je presneto zafrknjena izkušnja, ki včasih meji že na absurdno. To ste lahko prebrali v mojem opisu igre in že takrat sem vedel, da se bo na internetu slej kot prej našel norec, ki bo igro preobrnil na nek čuden način kot je denimo z uporabo nog ali česa podobnega.

Twitch uporabnik ATwerkingYoshi se ukvarja prav s takimi bizarnostmi, saj preigrava FromSoftove igre z uporabo čudnih kontrolerjev.

Tip trenutno drži rekord za igro Dark Souls 3 in sicer za panogo “uporaba največ različnih kontrolerjev za dokončanje Dark Souls 3”. Igro je namreč obrnil preko uporabe ribiške palice, plesne podlage in kontrolerja v oblik motorne žage, katera je bila originalno namenjena za Resident Evil 4.

Pri preigravanju Sekira se je odločil poslužiti bongo bobnov , ki so bili sicer namenjeni preigravanju igre Donkey Kong. Zadevo je malce predelal in na koncu je naprava sprejemala vnosne ukaze kot običajni kontroler. No, skoraj, saj se je moral odpovedati obračanju kamere in prav neverjetno je, da mu je kljub temu uspelo dokončati igro. Celoten projekt predelave bobnov si lahko ogledate tukaj.

Za svoj podvig je potreboval 10 ur in 131 smrti, njegovo celotno avanturo si lahko ogledate na njegovem Twitch kanalu ali pa si spodaj ogledate končni obračun.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime